Ако искате да се отличавате от останалите, понякога парите не са достатъчни – трябва и да ги похарчите за нещо, което ви гарантира истинска ексклузивност.  

Maserati анонсира новата лимитирина серия на модела си Ghibli- Ghibli Ribelle, продажбите на която в Европа ще стартират през октомври и производството на която ще бъде ограничено на 200 бройки.

Компанията коментира, че основният акцент при Ghibli Ribelle попада върху тематичното му цветово Nero Ribelle оформление и уникалните дизайн елементи. Отличителни черти на автомобила са черните му лъскави 19-цолови джанти с червен надпис, изпълнените също в червено спирачни апарати, двуцветното контрастно оформление на интериора, спортни волан и седалки с кожена тапицерия, специалната алуминиева обозначителна табелка и други.

За Ghibli Ribelle от Maserati предлагат и допълнителен Ribelle Plus пакет, в който са включени допълнително ламинирани и тонирани стъкла, адаптивни диодни Matrix предни светлини, луксозна аудиосистема Harman Kardon и панорамен стъклен таван.

Maserati Ghibli Ribelle може да бъде поръчано във версия с турбодизелов V6 двигател с 275 конски сили, както и в два бензинови с 350 и 430 конски сили.

Цената все още не е известна, но тя няма да ви бъде проблем, нали?

Тагове: