Fiat разкри концептуален модел електрическа кола, която трябва да се модифицира лесно и да бъде достъпна за всички. Centoventi, което означава 120 в чест на годишнината на италианския гигант, може да се закупи като най-скромна визия, след което да я модифицирате с боя, разцветки, украси, фарове и дори покритие на волана по ваш избор.

Пак крайните потребители могат да изберат дали покривът да е стандартен мек кабриолет или соларен панел. Повечето аксесоари и части могат да се поръчат в интернет и всичко да се сглоби вкъщи.

За да стане достъпна наистина за всички, колата ще има малка батерия за 100 километра пробег. Ако искате да добавите повече батерии, можете да го направите и да получите до 500 километра пробег - идеално решение за онези, които ще ползват Centoventi на дълъг път.

Като параметри Centoventi е базиран на Panda. Има специално отделени места на предното табло за камера, смартфон, Bluetooth аксесоар и др. Може да поставите и бебешка седалка на предното място до шофьора.

Концепцията предвижда на задните фарове да прожектират дигитални послания, така че Centoventi да се превърне в подвижно рекламно табло.

Оцени:
Рейтинг: 4
Най-четени
Всички

iPhone 11 с „невидим“ ъпгрейд на камерата

89 | 22.04.2019
Още от Tech

Американците са безнадеждно заседнали пред компютрите си

8 | Преди 21 ч.