Honda представи своето 10-о поколение Accord, който ще влезе в продажба тази есен като модел за 2018. Последната версия разполага с нов дизайн с няколко елемента заимствани от новия Civic.

Седанът с предно предаване дебютира с три задвижващи опции. Налични са един чифт четирицилиндрови двигатели - един турбо 1.5-литров и турбо 2.0-литров. И двата са на разположение с автоматични скорости и 6-степенна механична със 192 конски сили и 192 Нм въртящ момент и 252 к.с. и 273 Нм. 2.0-литровият двигател на новата Honda Accord е същият като при Civic Type R 2017.

Третият вариант на новата Honda Accord ще бъде хибриден модел, който ще бъде с 2.0-литров двигател и двоен електрически двигателен апарат на Хонда. Всички детайли и спецификации на хибрида ще бъдат разкрити по-късно тази година. За съжаление автомобилният производител е потвърдил, че Accord Coupe няма да има.

Поддържа се Apple CarPlay и Android Auto, безжично зареждане на устройства, Bluetooth, Wi-Fi и 4G LTE. HondaLink ще предоставя неща като спешна помощ, дистанционно заключване / отключване, стартиране на двигателя дистанционно, проследяване на откраднато превозно средство, дистанционна диагностика и др.

Тагове:
Най-четени
Всички

Дамата, която ужили Google и Apple с милиарди, подгони Amazon

57 | 17.07.2019
Още от Tech

Големи претенции, слаби резултати: Lenovo Z6 Pro се изложи в теста на DxOMark (ВИДЕО)

12 | Преди 20 ч.