Когато става въпрос за извънземно готини и високотехнологични продукти на Nissan, този наистина няма равен. Нещо, за което нейните мощни пикапи са отлично пригодени, е тегленето на различни товари. В този случай Европейската космическа агенция се оказва, че има мобилна астрономическа лаборатория, която си търси превозвач.  

И макар без съмнение за това да са били необходими повече от  няколко имейла и празни чекове, Nissan изглежда е измислила идеалното решение - Navara Dark Sky Concept.

Nissan Navara Dark Sky Concept е разработен във Великобритания съвместно с Европейската космическа агенция (ЕКА) и представлява мобилна астрономическа лаборатория, в оборудването на която са включени професионален телескоп, специално разработено ремарке и тематично изпълнена Navara.

Уникалната конфигурация пък е предназначена за помощ на изследователските екипи на EКA, когато е необходимо те да се отклонят от стандартните пътища и да отидат на по-неблагоприятни като пътни условия места.

“Nissan Navara Dark Sky Concept е брилянтен пример за това функцията на Nissan като истински партньор, вдъхновяващ нашите клиенти да отидат където пожелаят”, споделя Ашвани Гупта, старши вицепрезидент на лекотоварното подразделение на Nissan.

Тагове:
Най-четени
Всички

Galaxy Note 10 с нов чипсет. Вече е властелинът на производителността

136 | 18.07.2019
Още от Tech

Космическата централа на Apple стана една от най-скъпо оценяваните сгради в света

11 | Преди 18 ч.