Roush Performance модифицира коли на Ford повече от 20 години. Компанията си сътрудничи тясно с автомобилния гигант, независимо дали тунингова коли серийно производство, или създава собствени високоскоростни модели. Ето защо най-новото ѝ твърдение за необичаен рекорд не бива да ви изненадва.

По-рано тази седмица Roush обяви, че нейният Nitemare F-150 е станал най-бързият пикап серийно производство в света. Издържаното в черно чудовище ускорява от 0 до 100 км/ч само за 3.9 секунди, което е постижение, сравнимо с това на някои от най-бързите автомобили в света.

Машината записала рекордното постижение на предварително подготвена отсечка за драг състезания и с минимално количество гориво в резервоара. Тя ползва същите гуми Continental, каквито ще се предлагат и на бъдещите кандидати да закупят това чудо на четири големи колела.

Рекордът е обявен за официален след сравнение с всички налични данни за подобен тип представяне към юни 2019 г.

Roush Nitemare F-150 ползва за база 5-литров пикап F-150 от завода. Към него е добавена суперчарджър система, нов софтуер за двигателя и множество други подобрения, които довеждат пикапа до 650 конски сили.

Освен това машината има поредица от естетични подобрения, като произведени по поръчка 22-инчови джанти, нова решетка, нови фарове, неоново осветление и др. Накрая, на колата има и плака, която отбелязва, че карате рекордьор, в случай че на тези около вас не ми е ясно.

Виж още: Rapide E: първата е-кола на Aston Martin и Джеймс Бонд

 

Тагове:
Най-четени
Всички

Изтече дизайнът на PlayStation 5. Разработчик на Codemasters го потвърди (СНИМКИ)

200 | 22.08.2019
Още от Tech

Android по стъпките на Windows?

25 | Преди 22 ч.