Activision и Tencent ще направят своята мобилна игра Call of Duty: Mobile достъпна за геймърите в Европа и САЩ. Играта ще бъде безплатна и черпи вдъхновение от сериите Black Ops и Modern Warfare в рамките на поредицата.

Call of Duty: Mobile се разработва от студиото Timi за iOS и Android устройства. Тя ще ни донесе мултиплейър режими, познати ни от поредицата Call of Duty, сред които Search and Destroy и Free for All, разигравани на любими карти като Nuketown, Crash и Hijack. В процеса на игра плейърите на Call of Duty: Mobile ще отключат класически за поредицата персонажи, оръжия и екипировка, с които да оборудват своите герои.

Трейлърът по-долу показва как изглеждат в действие мултиплейър режимите, картите и опциите за кустомизация. В края на видеото може да видите и тийзър за допълнителни режими и съдържание, включително и зомбита.

Call of Duty: Mobile беше анонсирана по време на GDC с обещанието за пълноценно Call of Duty изживяване за мобилни устройства. Въпреки че досега видяхме няколко Call of Duty игри за телефони, тази изглежда най-солидно, що се отнася до есенцията на поредицата.

Вече може да се регистрирате за бетата на Call of Duty: Mobile през официалния сайт на играта, като тя ще стартира през лятото.

Тагове:
Най-четени
Всички

Дамата, която ужили Google и Apple с милиарди, подгони Amazon

57 | 17.07.2019
Още от Play

Най-популярният ретро емулатор официално в Steam от 30 юли

15 | 16.07.2019