Скорошните слухове твърдяха, че легендарното японско студио FromSoftware ще прави нова игра заедно с фентъзи сензацията Джордж Р. Р. Мартин. По време на Е3 2019 тези слухове бяха потвърдени и научихме, че предстоящият проект на японците и автора на "Игра на тронове" се нарича Elden Ring.

В типичен за студиото стил анонсът на Elden Ring беше пълен с двусмислени алюзии и скромен откъм конкретни детайли. Самият трейлър също не предложи никакъв реален геймплей, но поне потвърди, че светът на Elden Ring е създаден от Мартин и шефа на студиото Хидетака Язаки. Цялостната естетика на играта изглежда вдъхновена от фентъзи норми и скандинавска митология.

Elden Ring ще бъде екшън ролева игра с огромен отворен свят и подобно на прочутата серия Dark Souls, ще има особено трудни босове. За разлика от Sekiro, в Elden Ring ще може да създадете собствен герой, отново както в Dark Souls. Битките в играта ще бъдат ръкопашни и с магии.

Засега Elden Ring няма дата на излизане, но изглежда, че студиото работи по нея, откакто е приключило Dark Souls 3, което означава, че няма да се наложи да чакаме още дълго.

Виж още: Opera направи първия браузър за РС геймъри

Най-четени
Всички

Операционната система на Huawei с име за Европа. Ще бъде по-бърза от Android

262 | 14.07.2019
Още от Play

Идва ли краят на battle royale истерията? Сухите цифри са безмилостни

11 | 14.07.2019