Ако досега не сте имали възможност да играете в мултиплейър вашите любими заглавия, Sony ви дава чудесен шанс да се убедите в достойнствата на онлайн гейминга.

Събитието PlayStation Plus Open Multiplayer позволява на всички потребители (включително на тези, които не притежават активен PlayStation Plus абонамент) да се насладят на безплатен PlayStation 4 онлайн мултиплейър.

Събитието ще стартира в 12 часа на 15 ноември и ще продължи до 12 часа на 20 ноември. Не е необходимо предварително записване или регистрация на кредитна карта. Потребителите ще могат да играят онлайн в момента, в който събитието започне.

Това е добра възможност за геймърите, които ще получат нещо повече от любимата си игра. Потребителите ще имат достъп до онлайн мултиплейър за наскоро излезли заглавия като Call of Duty: WWII, FIFA 18, Destiny 2, Gran Turismo Sport и др.

Ползване на допълнителните PlayStation Plus функции ще изисква активен абонамент за услугата.

В световен мащаб абонатите на PlayStation Plus наброяват над 26.4 милиона. Активните потребители имат достъп до ексклузивни функции и преимущества, включващи PS4 онлайн мултиплейър, две безплатни PS4 заглавия всеки месец, ексклузивни намаления и 10 GB облачно пространство за сейвове на игри.

Ако пък нямате PlayStation, знаете ли, че можете да спечелите конзола от годишните ни технологични награди HiEnd EPA 2017-2018? Да, изберете най-добрите технологични продукти на годината и един от вас ще грабне голямата награда - конзола PlayStation 4 Pro в комплект с PlayStation Camera и очилата за виртуална реалност PlayStation VR. Гласувайте тук.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Ark OS: запомнете това име, Huawei стои зад него

180 | 13.06.2019
Още от Play

Dark Souls и "Игра на тронове" ни дават Elden Ring (ВИДЕО)

0 | 13.06.2019