Внезапните масови уволнения в Telltale Games изправиха пред сериозна въпросителна всички бъдещи проекти на създателите на The Walking Dead, Game of Thrones и Guardians of the Galaxy. Сред тях бе и играта по сериала Stranger Things, която трябваше да бъде продуцирана заедно с Netfliх.

Според водещата компания за тв стрийминг обаче перспектива пред проекта все още има и по него ще работят шепата служители на студиото, оцелели след кадровата чистка.

"Съжаляваме за това, което се случва с Telltale Games", казва Netflix в изявление. "Работата по Minecraft: Story Mode обаче продължава, а освен това преценяваме и различните варианти за това да пренесем Stranger Things в света на интерактивните приключения."

Netflix и Telltale обявиха началото на съвместната си работа през юни. Тогава Minecraft: Story Mode бе планирана като игра с пет епизода, а Stranger Things бе предвидена като приключенско заглавие в духа на предишните игри на студиото. Засега няма индикации за това, какъв формат ще има тя, но вероятността да е епизодичен е доста малка.

The Walking Dead: The Final Season обаче засега няма изгледи да бъде завършена.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Битка на титани: Samsung Galaxy S10+ победи Huawei P30 Pro в тест за скорост (ВИДЕО)

164 | 24.04.2019
Още от Play

Кои са тези хора, които играят новата Call Of Duty, която дори не е обявена?

0 | 25.04.2019