Bungie вече работи по трета част от онлайн шутър поредицата Destiny, твърди запознат с плановете на студиото източник в Reddit.   

Засега не знаем кога можем да очакваме новата част в споделената вселена на играта, но очевидно тя ще бъде насочена отново към хардкор геймърите и ще акцентира на повече ролеви елементи. Източникът говори за нова зона едновременно с PvP и PvE елементи, в които играчите ще се бият за територии помежду си и срещу компютъра. Нещо повече, действието в Destiny 3 ще се развива на спътника Европа – локация, тийзната в концептуалните илюстрации към оригиналната игра.

Същият източник твърди, че Bungie подготвя ново съдържание за Destiny 2 и през следващата година. Това означава, че вероятно ще видим поне един нов голям експанжън – най-вероятно другата есен, – последван от по-малки порции допълнително съдържание. С други думи пълноправната трета част от Destiny може да се очаква най-рано през 2020 г.

Destiny 2 излезе през септември 2017 г. за PlayStation 4, PC и Xbox One и бе последвана от три големи експанжъна: Curse of Osiris, Warmind и Forsaken.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

iPhone 11 с „невидим“ ъпгрейд на камерата

71 | 22.04.2019
Още от Play

Star Wars Jedi: Fallen Order остава в твърде далечна галактика за собствениците на Switch

4 | 21.04.2019