Не, не бързайте да тълкувате заглавието превратно - не става въпрос за мобилна версия на дългоочакваното екшън приключение. Вместо това компанията Rockstar Games е подготвила приложение за iOS и Android, което да съпътства появата на играта. В това има логика, защото светът на Red Dead Redemption 2 е огромен и ще имате нужда от помощ, за да се ориентирате в него.

Така директно на екрана на вашия смартфон или таблет ще може да видите картата на играта, да маркирате зони, които искате да посетите, или да зададете маршрут към дадена цел. Приложението ще предава в реално време данни за героя ви. Така ще знаете какво е нивото на здравето на "вашия" Артър Морган и каква е неговата екипировка. Това е идеално решение, ако предпочетете да играете Red Dead Redemption 2 без HUD екран за по-голяма атмосфера.

Пак на телефона ще прегледате дневника на авантюриста, който се ъпдейтва с нови страници и илюстрации с хода на играта. Ще отворите дигиталната книжка с инструкции към играта и ще следите всички статистики от нея.

Red Dead Redemption 2 излиза за PlayStation 4 и Xbox One в петък, 26 октомври, и още същия ден най-запалените геймъри ще могат да свалят приложението от Apple App Store и Google Play Store.

Най-четени
Всички

iPhone 11 Pro само с 4GB RAM разби Android флагманите в Geekbench

8 | 13.09.2019
Още от Play

NBA 2K20: не игра, а казино за наивни

0 | 13.09.2019