Картовата игра Hearthstone: Heroes of Warcraft, е наистина пристрастяваща. Дори да не сте фенове на вселената на Warcraft и никога да не сте играли класически бойни игри с карти, шансът Hearthstone да не ви допадне е минимален.

Най-приятната характеристика на играете е набора от прости привила, благодарение на който може да започнете да играете почти веднага. Наскоро екипът на Blizzard публикува първия експанжън на Hearthstone, Curse of Naxxramas. Освен, че решава някои от основните проблеми с баланса на играта и добавя нови карти, той включва и дългоочаквания самостоятелен режим. Подземието е разделен на пет крила, всяко от които включва по три различни противника. Интересно е, че ще трябва да преосмислите стратегиите си, за да ги победите, тъй като те са доста по-силни от средностатистическия онлайн играч. Всяка победа отключва нови карти, които може да ползвате в мултиплеър режима в последствие.

Цената на Curse of Naxxramas е 19.99 долара. Ако искате да купите само едно от крилата, цената е 6.99 долара. Ъпдейтът е наличен за Windows, Mac и iPad.

Оцени:
Рейтинг: 4
Най-четени
Всички

Google спира Android поддръжката на Huawei

1278 | 19.05.2019
Още от Play

Нереално: PS2 игри вървят на Nintendo Switch (ВИДЕО)

0 | 20.05.2019