Blizzard Entertainment пусна своите две класически стратегии в реално време Warcraft: Orcs & Humans и Warcraft 2 Battle.net Edition за покупка през магазина GOG.com. Премиреата идва само седмици след като Blizzard и GOG вече си сътрудничиха, за да пуснат оригиналната Diablo игра за модерни компютри.

Warcraft: Orcs & Humans, която първоначално излезе през 1994 г., е напълно оптимизирана, за да работи на съвременни операционни системи без никакви настройки от страна на играчите. Действието в RTS класиката ни отвежда в света на Азерот, където хора и орки се борят за надмощие. Новата версия струва шест долара и се предлага за РС и Мас.

Warcraft 2 на свой ред излезе за PC през 1995. The GOG.com версията, наречена Warcraft 2 Battle.net Edition, включва оригиналната Tides of Darkness и експанжъна Beyond the Dark Portal. Именно той добави морски битки и нови раси. Тази версия е налична само за РС за десет долара и се предлага: оригинална със запазена графика и подобрена с поддръжка за модерни дисплеи и мултиплейър през LAN.

Ако носталгията ви държи в плен, може да закупите пакет от двете игри на обща цена 15 долара.

Samsung успокоява. Показа как тества Galaxy Fold (ВИДЕО)

---

Четири идеи за евтин ъпгрейд с големи ползи за вашето РС

Тагове: