Още през юли 2017 г. Telltale Games обяви, че работи по втори сезон за The Wolf Among Us. Този втори сезон трябваше да се появи през втората половина на 2018 г., но студиото току-що обяви, че играта е забавена. Така The Wolf Among Us 2 вече е насрочена за издаване през 2019 г.

Според екипа това забавяне идва в резултат на няколко основни промени, настъпили в Telltale, откакто за пръв път те обявиха играта миналото лято. Допълнителното време ще позволи на екипа не само да се съсредоточи върху качеството, но и да експериментира, за да създаде нещо наистина специално.

"В крайна сметка целта ни е да доставим изживяване, заслужаващо страстта, типична за The Wolf Among Us. Тези допълнителни месеци ще ни дадат времето, което ни трябва, за да свършим най-доброто, на което сме способни. Изключително сме ентусиазирани за това, как се развива играта досега, и нямаме търпение да се заровим още по-дълбоко в този свят", казва студиото.

The Wolf Among Us: A Telltale Games Series стартира като сезон с пет епизода през октомври 2013 г. Базиран на сериите комикси Fables от DC Comics, тя бе номинирана за награда D.I.C.E. (за история) от Академията за интерактивни изкуства и науки. Също така получи и две номинации за наградите BAFTA за 2014 г.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Ark OS: запомнете това име, Huawei стои зад него

180 | 13.06.2019
Още от Play

Dark Souls и "Игра на тронове" ни дават Elden Ring (ВИДЕО)

0 | 13.06.2019