Феновете на легендарната поредица The Legend of Zelda са развълнувани от перспективата за порт на The Legend Of Zelda: Skyward Sword за Switch. Главният дизайнер на поредицата Ейджи Аонума загатна по време на музикален концерт в Япония, че можем да видим порт на играта за актуалната конзола на Nintendo. Думите му бяха посрещнати с аплодисменти от присъстващите в залата.

The Legend Of Zelda: Skyward Sword се появи първоначално през 2011 г. за Wii и изисква MotionPlus приставката към контролера за изпълняване на бойните жестове. Включването на моушън контроли не беше единствената противоречива точка за почитателите на поредицата. Играта премахна традиционния голям свят за сметка на малки отделени зони, създадени за многократно преиграване. Мнозина се оплакваха и от прекалено досадните туториъли, които продължаваха часове след старта на играта.

В същото време The Legend Of Zelda: Skyward Sword имаше и много положителни страни. Тя е първата игра в хронологията на поредицата и впечатлява с красива естетика и запомнящи се злодеи.

The Legend Of Zelda: Skyward Sword вече може да се играе в HD с емулатора Dolphin и изглежда чудесно, така че можем спокойно да предположим, че официален Switch порт наистина ще представлява красив нов прочит на класическата игра.

 

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Ark OS: запомнете това име, Huawei стои зад него

183 | 13.06.2019
Още от Play

Netflix ожени Stranger Things и Pokemon Go в нова игра

0 | 13.06.2019