Щастливи сме да ви представим един от най-хитовите и очаквани таблети за 2012 година Google Nexus 7. В това кратко "unbox" ревю ще видите разопаковането му и наличните аксесоари, идващи с него.

Както може би знаете, таблетът на Google е наличен в два варианта, с 8 и 16 GB вградена памет. Бройката, с която разполагаме, е с 8 GB и е с черен гръб, като освен този цвят е наличен и бял. Разликата между двата цвята е, че при черния около екрана има сив кант, а при бялата версия този кант е черен.

Когато получихме таблета, естествено нямахме търпение да отворим кутията и да го хванем в ръце. Усещането да държиш Nexus 7 е страхотно! Гърбът е гумиран и по него има леки дупчици, което прави допира супер приятен. Формата и големината му са просто перфектни за устройство, което ще носите ежедневно със себе си, без то да ви създава дискомфорт с размерите си. Пасва идеално в едната ръка, което ще ви улесни много, когато трябва да свършите нещо друго. Също така заради компактните си размери писането във вертикален и хоризонтален режим е много, много удобно! Скоростта, с която се пише, се приближава сериозно до писането на физическа клавиатура. Вижте самото видео и след това можете да продължите с четенето.

 

 

 

Google Nexus 7 идва с най-новата версия на андроид Jelly Bean, и то чиста като сълза, без излишни и утежняващи работата интерфейси. Скоростта на работа е уникално бърза, за което се грижат четирите ядра на процесора на nVidia Tegra 3. Зареждането на интернет страници, приложения, игри или медийни файлове е мигновенo. Естествено за интернет скоростта зависи и силата на Wi-Fi сигнала, но ако сте с пълен обхват, бъдете сигурни, че сърфирането ще бъде светкавично.

Във видеото може да ви направи впечатление, че преходникът за зарядното е с малко странна форма. Това е така, защото нашата бройка идва от САЩ. Това естествено не е фатално, защото навсякъде се продават USB зарядни с европейски стандарт, а и всеки смартфон вече се зарежда по този начин, което ви гарантира 100% съвместимост.

В комплектa липсват аксесоари като слушалки, което може да се отчете за лек минус, но пък може би е направено и с цел цената му да бъде толкова ниска. Това не би трябвало да ви смути по никакъв начин, просто защото цените от $200 (8 GB) и $250 (16 GB) са супер изгодни на фона на цените на по-големите 10-инчови таблети на Apple и Asus.

Първият ни допир до Google Nexus 7 беше изпълнен с много приятни емоции. Но всичко не свършва дотук - ще продължим да ви информираме за възможностите му и съвсем скоро ще ви представим подробно и изчерпателно видео ревю за всичко, на което е способен той! 

 

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Китайци искат да залеят пазара с 1 милион електрически коли на година

169 | 15.06.2019
Още от Tech

Tesla доставя по 1000 коли дневно в рекордно за нея тримесечие

191 | 16.06.2019