Японската компания Brother категорично опроверга схващането, че печатът у дома или в малките офиси е скъпо удоволствие, независимо дали говорим за цветни или черно-бели страници.

Най-добрият модел в гамата от цветни мастиленоструйни устройства InkBenefit Plus MFC-T910DW предлага всички екстри, като безжична връзка, печат и сканиране от мобилни устройства и удобно управление чрез цветен тъч екран. Едни от най-полезните функции, които няма да намерите при всеки мултифункционален модел, са листоподаващото устройство за автоматично сканиране на множество страници и двустранният печат.

Основната приятна изненада е цената на печат – за 17 лв. можете да презаредите черното мастило и да отпечатате до 6500 черно-бели страници, а срещу 13 лв. за всеки от трите цвята – до 5000 цветни страници. При това устройството се предлага с пълния набор консумативи плюс допълнителна черна бутилка.

Цена: 599 лв. Brother

ДОСТЪПНОТО ЛАЗЕРНО КАЧЕСТВО

Феновете на легендарното лазерно качество също разполагат с много изгодна опция за печат в лицето на достъпния DCP-1622WE от серията Tonerbenefit. Цената за отпечатване на 1500 стандартни страници е скромните 44 лв. с ДДС, така че няма повод да се ограничавате. Освен това моделът предлага възможности за копиране и сканиране, включително безжично и от/към смартфони и таблети. Той може да се похвали със скорост на печат от 20 стр./мин и отлична резолюция: 2400 х 600 dpi. Смяната на тонер касетата отнема секунди, а оригиналният консуматив гарантира дълга и безпроблемна работа с устройството.

Цена: 279 лв. Brother

Тагове:
Най-четени
Всички

iPhone 11 Pro само с 4GB RAM разби Android флагманите в Geekbench

8 | 13.09.2019
Още от HiEnd

650 космически кораба дават интернет на Северния полюс

16 | 06.09.2019