80 безплатни минути до всички мрежи в страната само за 29 лв. на месец

Бизнес Оптима е новият абонаментен план на vivatel.С новата тарифа бизнес клиентите получават 80 безплатни минути за разговори до всички мобилни и фиксирани мрежи в страната само за 29 лв. на месец. Безплатните минути могат да бъдат използвани по всяко време, като в допълнение разговорите в бизнес групата са безплатни.

Бизнес Оптима vivatel е едно от най-конкурентните предложения на пазара на мобилни услуги за бизнеса. Новата бизнес тарифа е отличен пример, който показва, че vivatel продължава да изпълнява обещанията си да предлага услуги с по-справедливо ценообразуване и носят повече ползи за клиентите, каза директорът Продукти и услуги на vivatel Гари Радклиф.

След изчерпването на безплатните минути, разговорите в мрежата на vivatel и до фиксирани мрежи ще струват 18 ст. на минута, а до другите мобилни оператори в страната - 35 ст. на минута. Всички разговори се таксуват при минимална първоначална продължителност от 30 секунди, а след изтичането й тарифирането се извършва на всяка секунда.

Освен атрактивни цени за национални разговори, vivatel предлага и най-ниските цени за международни разговори на бизнес абонати за разговори в Европа и САЩ цените са от 0.36 лв. за фиксирани мрежи до 0.72 / 0.86 лв. за минута към мобилни мрежи.

SMS-ите до всички мрежи в страната струват само 14 стотинки.

Тагове: