С подкрепата на vivatel любителите на екстремните водни спортове от цялата страна си дават среща в село Лозенец, която ще се проведе от 6 до 10 септември пред училището на северния плаж. Организатори на проявата, която се провежда за четвърта поредна година у нас, са ОХXО Team и By the way.
Сърф сесията предоставя уникална възможност всички любители на сърфа в България да обменят опит, да получат професионална консултация по актуални теми в тази област, да тестват на място най-новите технологии и екипировки. В зависимост от атмосферните условия по време на проявата организаторите предвиждат да бъдат проведени няколко състезания по уиндсърф, кайт и, хавайски сърф, които ще бъдат заснемани и ще се излъчват по време на вечерните партита в култовия бар By The Way в Лозенец.
Щастливи сме, че с подкрепата на тази чудесна инициатива ще дадем възможност на всички любители на летните екстремни спортове у нас да прекарат няколко дни заедно, да обменят опит и да се докоснат до новостите в тази сфера, каза мениджърът Маркетингови комуникации на vivatel Мария Тойчева.
Тагове:
Най-четени
Всички

10 е-коли, които ще може да си купите в следващите 5 години

41 | 23.08.2019
Още от Tech

Новите iPhone-и най-сетне с бързо зареждане по USB-C?

38 | 24.08.2019