На представяне по време на Paris Games Week, Sony пусна дузина нови трейлъри и направи интересни анонси на предстоящите попълнения в каталога на PlayStation 4 през 2018 г. Новата година наистина се оформя като доста вълнуваща за гейминга и собствениците на конзолата, а за да се убедите сами, вижте всичко по-интересно тук.

Без съмнение най-интересният анонс дойде от майсторите на екшън приключенията от Sucker Punch. Създателите на Sly Cooper и inFamous обявиха новата си игра на име Ghost of Tsushima. Тя е с отворен свят и на самурайска тематика. Ghost of Tsushima няма дата на излизане, но още отсега се оформя като страхотно заглавие.

Sony изненада и с непосредствения анонс на Oure - игра с дракони, която изглежда като приказка. Тя е налична още сега в PlayStation Store.

Concrete Genie също е готино изглеждащо екшън приключение от PixelOpus, в което трябва да върнете цвета в един мрачен град. В главната роля е Аш - младеж, който рисува графити и има дарбата неговите творения да оживяват.

Дългоочакваната Spider-Man игра на Insomniac излиза през 2018 г., но видяхме нов трейлър към нея. В него Питър Паркър и Човекът паяк си делят екранно време, а научаваме още, че геймърите ще могат да играят дори с Мери-Джейн.

Monster Hunter е поредица, която започна живот именно на платформа на Sony, но придоби световна известност благодарение на сътрудничеството между Capcom и Nintendo. След повече от десетилетие на ексклузивност обаче новата Monster Hunter World ще се завърне на PlayStation 4. Нещо повече, онлайн играта ще има ексклузивна бета за конзолата, която ще се проведе между 9 и 12 декември. Бетата ще може да се играе както самостоятелно, така и в кооп, като ще бъде достъпна една карта - Great Forest, - където ще трябва да уловите чудовищния Great Jagras.

Shadow of the Colossus е епична PlayStation 2 игра от 2006 г., която бе преработена повторно като част от колекцията с Ico за PS3. Третото ѝ издание със сигурност не е необходимо, но какво пък - Sony го подготвя и ние с удоволствие ще се върнем още веднъж в безлюдните територии, за да премерим сили с дузина гигантски босове. И не, освен новата графика играта няма да има никакви други подобрения.

Далеч по-очаквано заглавие е Detroit: Become Human. Новата игра на майсторите на интерактивната драма Quantic Dream обещава едно емоционално пътуване и трейлърът, който Sony пусна, затвърждава това впечатление. В него главната героиня андроид се оказва замесена в неприятна ситуация на домашно насилие над малко момиче. Както в предните игри на Дейвид Гейдж, и тук ще може да изберете различните сюжетни линии, така че да изиграете "своята" версия на приключението. Дори някой герой да умре, историята просто продължава без него.

Роботизирани крокодили и ястреби са неочакваните звезди в новия трейлър към експанжън на Horizon: Zero Dawn, който носи името The Frozen Wilds. Той ще отведе героинята в заснежения север за мащабно сингъл плейър приключение. Експанжънът излиза на 7 ноември.

Spelunky 2 - изненадващо продължение на инди хита - ще излезе за PS4.

Друго популярно инди заглавие - Guacamelee - също ще има продължение за конзолата. То се прави от титулярното студио DrinkBox и се очаква "съвсем скоро".

Накрая The Hong Kong Massacre пък е интересен top-down шутър, вдъхновен от екшън филмите от Хонконг. Правят го шведите от Vreski, които ще предложат и РС порт.

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове:
Най-четени
Всички

Ето как сензацията Fortnite за малко да не види бял свят

24 | 16.06.2019
Още от Play

Ето как сензацията Fortnite за малко да не види бял свят

24 | 16.06.2019