Google Calendar навърши 10 години и сега компанията пусна удобна нова функция за мобилното си приложение, за да ви помогне да намерите време за изпълнение на личните си цели. Независимо дали тези цели ще са свързани с редовно ходене на фитнес, учене на нов език или изпълнение на домакински задължения, новата функция Goals следи тези дейности в графика ви и ви казва кога имаме време за тях!

Ще откриете опцията Goals в Add менюто. Там можете да кажете на Calendar приложението колко често искате да правите тези неща и да изберете най-доброто време за това. В случай че в крайна сметка не изпълните целта си днес, Calendar ще я отложи за друг ден.

Calendar автоматично ще пренасрочи часа за вече поставена цел, ако добавите нещо друго, което се застъпва с нея. От Google казват, че с течение на времето функцията ще става по-добра и ще избира по-добри времена за вашите целеви дейности.

Трябва да отбележим, че докато приложението идва с предварително инсталирани общи категории като Exercise и Build a Skill, вие можете да създадете потребителски категории за почти всичко друго, което искате да постигнете.

Goals е на разположение в Google Calendar за Android и iOS в световен мащаб. Все пак актуализацията върви бавно и някои от вас ще почакат повече от другите.

 

 

Прочетете и това: Твърдите дискове с капацитет 18 TB скоро могат да са реалност 

Оцени:
Рейтинг: 4
Най-четени
Всички

Ark OS: запомнете това име, Huawei стои зад него

180 | 13.06.2019
Още от Tech

Телефони с новата операционна система на Huawei идват от октомври

97 | 14.06.2019