Добре, това е много хитроумен и забавен ход от страна на Motorola - няма как да не го признаем! Спомняте ли си как преди няколко седмици Samsung закачливо напомни за някои от недостатъците на iPhone през погледа на фен на Apple, накрая преминал в лагера на Galaxy Note8? Ето, припомнете си я:

 

Къде обаче влиза Motorola в тази закачка? Всъщност от производителя се включват по един изключително успешен начин - от там, където свърша рекламният клип на Galaxy Note8. 

Motorola „се обръща“ към Samsung също толкова закачливо: "Харесваме рекламата ви, но смятаме, че сте забравили края". Както можете да видите по-горе, Moto Z2 Play се хвали с факта, че може да се превърне в проектор, с който да гледате любимото си съдържание на стената в хола вместо на малкия екран на телефона. Всъщност флагманите на Motorola се отличават именно с възможността да се подобряват чрез различни модули.

Все пак всеки избор на смартфон се води от нуждите на потребителя, така че дали ще сте с iPhone, Galaxy или Motorola, изборът е лично ваш, но подобни забавни намигвания между производителите винаги са интересни.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Ето как сензацията Fortnite за малко да не види бял свят

24 | 16.06.2019
Още от Tech

Първата в света Click&Touch клавиатура идва през август

4 | 17.06.2019