За съвременните хора наличието на подходящ мобилен план, който да отговаря на нуждите и бюджета им, е от изключително значение и именно поради това от 1 февруари Мтел ще предложи на своите клиенти няколко нови тарифни планове, съобразени с това, от което те се нуждаят най-много, когато са в движение.

В зависимост от избрания план потребителите могат да получат неограничени минути за разговори и до 15 000 MB мобилен интернет, за да са винаги във връзка със света. Новите тарифни планове дават възможност и за добавяне на допълнително мобилен интернет, когато ви е нужен.

Ако предпочитате нещо по-скромно, със сигурност ще се заинтересувате от Мтел безкрай S - най-икономичния от новите планове, който срещу месечна такса от 11.99 лева включва неограничени разговори към пет избрани номера в мрежата на Мтел, както и 100 минути към всички мобилни мрежи.

Срещу месечна такса от 15.99 лева абонатите ще могат да ползват плана Мтел безкрай М. Той дава неограничени минути за разговори в мрежата на Мтел, както и 400 минути за разговори към другите мобилни мрежи. Пакетът се допълва от 400 MB за сърфиране на максимална скорост.

Нататък операторът предлага още три плана, предназначени за онези, които не само говорят много, но в същото време държат и да бъдат повече онлайн. Мтел безкрай XL е с месечна такса от 23.99 лева и дава дава неограничени разговори в Мтел и 1500 минути към всички мобилни мрежи. Предложението се допълва от 1500 MB за бързо сърфиране.

За практически пристрастените към умния си телефон е Мтел безкрай 2XL за 33.99 лева на месец. Освен неограничени разговори към всички мобилни мрежи в страната планът включва и 8000 MB мобилен интернет на максимална скорост.

Ако пък пътувате извън България и имате нужда от непрекъсната връзка в рамките на целия Европейски съюз, компанията ви предлага Мтел безкрай 3XL. Срещу месечна такса от 69.99 лева абонатите могат да се възползват от неограничени разговори към всички мобилни мрежи в страната, 15 000 МB мобилен интернет на максимална скорост, 1000 минути за международни разговори към ЕС и 1000 роуминг минути в рамките на Еврозоната.

Мтел безкрай се предлага и с нов дневен пакет за роуминг Mtel Europe Unlimited, с който срещу 6.90 лева на ден, абонатите могат да говорят свободно, да изпращат SMS-и и да ползват мобилен интернет не само в рамките на Европейския съюз, но и в Турция.

Най-четени
Всички

Дамата, която ужили Google и Apple с милиарди, подгони Amazon

57 | 17.07.2019
Още от Tech

Големи претенции, слаби резултати: Lenovo Z6 Pro се изложи в теста на DxOMark (ВИДЕО)

11 | Преди 18 ч.