От eMAG.bg обявиха, че от днес (17 февруари) потребителите могат да открият сериозни намаления в онлайн магазина. Отстъпките ще са налични в рамките на три дни и ще продължат до 19 февруари 2015 година. Промоционалната кампания носи името „Революция на цените“ и се провежда за втори път. От eMAG.bg добавят, че „потребителите ще могат да се възползват от революционно ниски цени на продукти от различни категории, а онлайн магазинът ще обновява офертите си постоянно“.

Важно е да се отбележи, че всички оферти са налични до изчерпване на количествата. Трябва да знаете, че в рамките на кампанията един клиент може да си поръча само по един брой от една и съща марка и модел продукт, предмет на кампанията „Революция на цените“. Добавянето на продуктите в количката не е равнозначно на резервирането им.

В официалното прессъобщение се споменава още, че можем да очакваме нова порция забавления. През септември беше първото издание на „Революция на цените“, когато се проведе интересен флашмоб, включващ армия от актьори.

Видяхте ли интересната статистика от eMAG.bg, която разкрива навиците на българските потребители?

Най-четени
Всички

Легендата HTC Wildfire се завръща и НТС няма (почти) нищо общо

32 | 17.08.2019
Още от Tech

Колко важна е Apple за американската икономика

6 | Преди 8 ч.