Periscope тества функция наречена Sketching при бета потребителите, с която те ще могат да рисуват върху живите видео потоци, според The Next Web. Функцията ще позволи на хората, които излъчват видео на живо, да привлекат вниманието към определени обекти. Дори ще може да се избира цвета на четката за рисуване. Самите драскулки по екрана ще изчезват след две секунди.

Експериментът с новата Sketching функция беше потвърден от Twitter. Тя ще бъде достъпна скоро и в публичната версия на Periscope. "В момента тестваме Sketching с една малка група от хора. Тази функция е доста забавна и се приема добре от тестерите. След няколко седмици ще е достъпна за всички!", казват от компанията в изявление за Tech Radar.

Благодарение отчасти на Periscope и Snapchat, излъчването на видео на живо се превърна в културен феномен. Facebook също се включи със своя услуга, която вече е достъпна в 60 държави. В бъдеще борбата между тези услуги за живи излъчванеия на видео ще е не само за потребители, но и за функционалност.

А вие възползвате ли се от възможността да излъчвате видео на живо?

 

Прочетете и това: Facebook Live Video функцията става достъпна в 60 държави, включително и България 

Оцени:
Рейтинг: 4
Най-четени
Всички

Китайци искат да залеят пазара с 1 милион електрически коли на година

169 | 15.06.2019
Още от Tech

Huawei Mate 30 Pro с революционен дисплей от 90 Hz

101 | 17.06.2019