Към днешна дата използването на функцията за преводи в реално време от Google официално изискваше да имате Pixel Buds. Какво става, ако предпочитате да не използвате официалните аудио устройства? Вече може да не ви се налага да мислите по този въпрос.

Droid Life пише, че Google тихомълком е променила спецификите и на официалната страница за поддръжка вече е обявено, че преводът в реално време е възможен за "всички аудио оптимизирани слушалки и телефони с Android", а не само с Pixel Buds и Pixel телефони, каквато беше информацията към 11 октомври.

Наблюдателни потребителите вече са тествали тази новост на практика и коментират, че наистина работи - можете да използвате слушалките USB-C на Pixel 3, за да превеждате с друг телефон. Въпросът е дали преводът ще работи безпроблемно с аудио от трети страни. LG Tone Platinum SE има специален бутон за поддръжка на превода с Google Assistant, но това не е обещание за универсален достъп. Сега Google ясно намеква, че иска цяла екосистема от слушалки, които могат да осигуряват превод на момента.

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове:
Най-четени
Всички

Стивън Кинг заби кинжал в сърцето на критиците на Game of Thrones

340 | 17.05.2019
Още от Tech

Intel, Broadcom и Qualcomm също спират доставките за Huawei

140 | Преди 7 ч.