Ако имате желание да видите какво ще представляват домовете на бъдещето от първо лице, то между 16 и 18 май на пл. "Света Неделя" можете да разгледате една умна стая, която гостува в центъра на града, за да представи най-новия жилищен проект на Europroperty.

По същество FOHAR е чисто нов комплекс в полите на Витоша, с който компанията навлиза в бързо развиващия се по целия свят сегмент на „смарт“ жилищата. FOHAR ще бъде “умен дом”, предлагащ smart home ready инфраструктура и решения, умна локация за по-здравословен начин на живот, устойчива архитектура, съобразена с околната среда, и умна инвестиция в бъдещето на своите клиенти.

Смарт стаята представя проекта с видео демонстрация и добавена реалност, която дава възможност на посетителите да се пренесат в спокойната атмосфера в подножието на Витоша и да се запознаят сами с архитектурата и разпределенията на комплекса и smart home ready възможностите, които той предлага.

Вградените функционалности позволяват на модерния човек да управлява дистанционно сигурността, отключването и отоплението си с едно движение чрез телефона още преди да е тръгнал от офиса. Домовете в комплекса са снабдени с окабеляване и инфраструктура, с която собствениците ще могат да надграждат своя удобен и добре планиран дом с последните технологични новости и занапред. Съответно и да ползват новите умни устройства, от които ще имат нужда и в бъдеще.

FOHAR беше представен за медиите и със специално събитие с участието на Христо Чепишев, управляващ директор, Евгения Диканска, изпълнителен директор, и Бистра Друмева, мендижър Маркетинг и продажби от Europroperty, и арх. Атанас Панов и арх. Ивайло Игнатoв от “ЛП Арх” ООД – проектанти на FOHAR.

И още малко информация за FOHAR - комплексът предлага поддръжка и организирана среда, която да отговаря на нуждите на всеки съвременен човек с всички необходими функционалности – красиви междублокови пространства, градини с пейки, детски кът, фитнес, spa център, ресторант, охрана. Разумната средна цена от 1000 евро без ДДС на квадрат при покупка на зелено дава възможност за добре обмислена инвестиция в бъдещето, а първите 30 апартамента ще са с отстъпка до 950 евро/ кв.м без ДДС.

Повече тук.

Тръмп обяви Huawei за Национален враг N:1!

Тагове: