Legrand България представи пред родна аудитория ювелирно изработените продукти Art d’Аrnould. Марката Arnould се предлага само в три европейски държави – Франция, Белгия, сега и в България.

Почти половин век Arnould е законодател на висшата мода в електрическото оборудване. Изделията съчетават в себе си елементи на истински произведения на изкуството и нови технологии.

Посланието, което прозвуча, е „Изкуството да бъдеш уникален“ - Arnould превръща електрическото оборудване в арт визия и усещане за висок клас интериорен дизайн. Изделията на марката изглеждат сякаш не са докосвани от човешка ръка, но всъщност се изработват ръчно от майстори. Произвеждат се единствено по поръчка, за да предоставят на архитектите и дизайнерите уникалния шанс да впишат електрооборудването в стила на интериора и архитектурата на сградата.

Фредерик Гонтран, Area sales manager Art D’Arnould, представи четирите серии на марката: Mémoire - класически форми, Epure - чисти линии, Fusion – смесване на тенденции и стилове, Retro – тайнствеността на миналия век.

В рамките на събитието можеха да бъдат докоснати уникални мостри, създавани за краля на Саудитска Арабия, Президентския дворец в Абу Даби и петзвездни хотели в Европа.

Ключовете и контактите Arnould се изработват от естествени материали като суров месинг, сив гранит, драскана и релефна стомана. Могат да бъдат гравирани или по стандартния начин, или с допълнително изработени обемни елементи, които се монтират към рамките по специфична технология. Цветовете са сребристо, златисто, гранит, бронз, ръжда, бяло, черно.

Най-четени
Всички

Дамата, която ужили Google и Apple с милиарди, подгони Amazon

57 | 17.07.2019
Още от Social

Facebook отнася солена глоба

41 | 15.07.2019