Някак си очаквано е да подкрепим новата инициатива на братския ни сайт Go Guide. Хм, ако пишехме този текст на английски, трябваше да го назовем „сестрински“ (sister-site). 

Ок, по същество, колегите от Go Guide стартираха за четвърта поредна година Go Food & Drink Awards 2018 – инициатива, която цели да открие посредством читателското мнение кои са най-добрите барове и ресторанти в София. В конкретния случай за изминалата 2018 година. Go Food & Drink Awards 2018 се осъществява и с любезното съдействие на приятелите ни Stars Group

Гласуването стартира от 11 януари и ще продължи до 11 февруари. Тоест предвид близкия 14 февруари можеш потенциално да допринесеш за любимото ти заведение, в което си свалял звезди (а може би и други неща) на любимия човек, да получи наградата на колегите. Или пък впоследствие именно благодарение на инициативата на Go Guide да заведеш три дни след края на гласуването същия любим човек на ново и също толкова специално място. Вероятностите са все хубави, защото, ако нямаш любим човек, то спокойно можеш да се заведеш самосиндикално във въпросното заведение и да намериш твоя човек. Или да не го намериш, но на връщане от въпросното да получиш SMS/мейл/съобщение от гълъб с особено печелившо послание.

Така де, предвидената награда от целия процес на гласуване е могъщо хайкомска. Става въпрос за миналогодишния флагман на Samsung, кръстен с благозвучното Galaxy Note 9.

Единственото, което ти остава, е да кликнеш върху настоящия линк, давайки впоследствие своя избор. Ще сме ти изключително благодарни.

TP-Link DECO M5 AC1300 - Wi-Fi система с характер

---

Най-готините продукти с Google Assistant от CES 2019