Аудио специалистите Bose обявиха нова смарт тонколона на име Home Speaker 500. Тя има сравнително голям дисплей, на който можете да гледате обложките на албумите, и е изработена от алуминий. В нея фирмата е внедрила два драйвъра собствено производство, насочени в различни посоки, така че звукът да се отразява от заобикалящите колонката повърхности.

Тя се управлява с няколко номерирани бутона, даващи достъп до подбрани от вас плейлисти. Можете още да навигирате из интернет радиостанции или просто да пускате любимите си песни и албуми. Фабрично тонколонката работи с виртуалния асистент Amazon Alexa, засичайки гласа ви със същите микрофони, които Bose използва за слушалките си с микрофон. С предстояща актуализация ще бъде добавена поддръжка на Google Assistant и технологията за свързване AirPlay 2 на Apple.

Продажбите на Smart Speaker 500 ще стартират през октомври на цена от 400 долара. Вярваме, че продуктът има какво да предложи на фона на конкуренцията от Apple, Samsung и светила на аудио индустрията като Harman-Kardon, тепърва стъпващи на пазара на умни тонколони.

Най-четени
Всички

iPhone 11 Pro само с 4GB RAM разби Android флагманите в Geekbench

8 | 13.09.2019
Още от Tech

Франция не иска криптовалутата Libra на Facebook в Европа

0 | 14.09.2019