Чрез своята нова моделна линия Brother прави печата на етикети за бизнеса в днешни дни да е бърз, лесен и интуитивен. С безпроблемната интеграция, интуитивната функционалност и високата производителност продуктовата гама TD-4D обхваща четири настолни устройства за директен термален печат – TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN и TD-4550DNWB. Устройствата са идеални за употреба в различни индустрии, включително складове, дистрибуция, търговия на дребно и здравеопазване. Моделите са бързи, със скорост на печат до 8 инча в секунда (ips).

Продуктовата гама TD-4D е разработена с идеята да улесни процесите относно принтирането, с автоматично конфигуриране на медията, което отчита нейната дължина и размери, и възможност устройството да бъде настроено за целия си експлоатационен живот само веднъж. Модулният дизайн и взаимозаменяемите части означават, че ще можете сами да обслужвате моделите и да сменяте консумативите изключително лесно. Предвид растежа на електронната търговия функцията за изрязване на транспортни и продуктови етикети позволява на складовите и логистичните индустрии ефективно да печатат етикети.

Функцията за проверка на печатащата глава гарантира, че всяко задание за печат се произвежда с най-високо качество, което е от съществено значение за баркодовете, които трябва да бъдат ясни, за да могат да се сканират. TD-4D поддържа стилизирани шрифтове, което означава, че детайлите върху етикетите като хранителни алергени могат автоматично да бъдат удебелени, ако се използват от списък, вграден в устройството. 

Моделите от серията TD ще бъдат налични в България през септември 2019 г., като цените започват от 899 лв. без ДДС.

Вижте още: Brother предлага подобрено решение за управление на печата съвместно с Ysoft

Тагове: