Instagram тества функция за споделяне на мнения с по-ограничена група от приятели. Тя се нарича Favorites и два по-голям контрол върху аудиторията, с която споделяте съдържание. Това може да промени цялата социална динамика на Instagram, тъй като за разлика от „заключените“ профили, до които можем да осъществяваме достъп само при потвърждение от отсрещната страна, то с новата функция снимките и клиповете ще са видими само за тези хора, на които искаме да ги покажем.

Списъка със специални хора може да бъде редактиран по всяко време. Instagram тества фунцкията с малък кръг от потребители, като пълното освобождаване на функцията ще се случи в следващите месеци.

В секцията профил в Instagram ще виждате новия раздел favorites, обозначен със звезда. Той ще съдържа всички неефимерни публикации, които сте споделили с любимите си хора с течение на времето.

Никой няма да бъде уведомен, когато го добавите или премахнете от списъка. Те ще знаят, че сте ги добавили в любими, когато видят зелената значка върху вашите снимки и видеа. Никой няма да може да поиска да бъде добавен към списъка в приложението. И ако някой бъде премахнат от favorites, той автоматично ще загуби достъп до всички ваши лични мнения.

Няма ограничение за броя на хората, които можете да добавите във favorites, но от компанията очакват, че повечето хора ще добавят някъде между 10 и 30 души. Крайната цел на Instagram е: "Укрепване на взаимоотношенията чрез споделени преживявания".

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Резолюционна новина за Sony Xperia 1

15 | 23.03.2019
Още от Social

Президентът Тръмп оцени своя добър приятел „Тим Ябълката“ (ВИДЕО)

35 | 07.03.2019