Първите изтекли снимки на Samsung Galaxy Tab S4 са факт. Първоначално изображенията са публикувани в Android Headlines, а източникът е анонимен. По-долу можете да видите самите рендери, като най-интересното е, че устройството няма Home бутон.

Samsung Galaxy Tab S4 изглежда сякаш е с по-тънки рамки от своя предшественик. Това му позволява да бъде с по-дълъг дисплей и е много вероятно съотношението му да е по-различно от това на Tab S3, което беше 4:3.

Логото на компанията е изчезнало от предната горна част на таблета. Може пък наистина четвъртото поколение таблети на Samsung да разполага със скенер на ириси, въпреки че на тези снимки такъв не се вижда.

Гърбът на Samsung Galaxy Tab S3 и този на неговия наследник са почти еднакви. Дизайнът е подобен, като изключим местоположението и размера на логото на компанията. Камерата е все същата – с един сензор.

В общи линии на пръв поглед различното е именно липсата на Home бутонa, която ни навежда на мисълта, че устройството най-вероятно ще бъде с вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци. Другият вариант е корейците да са измислили нов иновативен метод за отключване, което е още по-малко вероятно. Очакваме премиерата на таблета по-късно тази година.