Дебютният трейлър на The Dead Don’t Die се опитва да избяга от клишето „поредният слашър със зомбита“. Истината е, че жанрът е адски популярен, съответно и предлаганото към него съдържание от стотици творци от всякакъв калибър е с кофите и нагоре.

Настоящата лента е режисирана от Джим Джармуш, творец, отговорен за любопитни продукции като Down by Law, Dead Man и Limits of Control.

Джармуш и преди се е впускал в създаването на популярни жанрове, например вампирската сага от 2013 година Only Lovers Left Alive.

Очаквано с The Dead Don’t Die Джим Джармуш ще се опита направи любопитна колаборация между традиционния холивудски поглед върху зомбитата и неговите специфични диалози и тоналност.

Лентата буквално блика от популярни и бихме казали в повечето случаи култови актьорски имена. Например особено големите Адам Драйвър, Бил Мъри и Тилда Суинтън. Към тях трябва да добавим още Дани Глоувър, Иги Поп, Сара Драйвър, Том Уейтс, Селена Гомес, RZA и култовия Стив Бушеми. Тоест няма слабо име в каста. Смятаме, че дори Селена Гомес ще се впише успешно в продукцията.

Премиерата на The Dead Don’t Die ще се състои на 14 юни 2019 година.

Трейлърът следва:

Тагове: