Преди година Bose SoundLink Mini спечели интереса и гласовете ви, а тази година наследникът на приятната мобилна колонка ще се опита да повтори същия успех. Ще успее ли, зависи от вас, но и от арсенала от качества, с които разполага.

Едно от първите неща, които ще забележите за тази мобилна колонка, е нейният оптимален размер и качествена изработка. Технологията също не остава по-назад, но е добре защитена от алуминиевото шаси.

SoundLink Mini 2 е със скромното тегло от 670 г, което я прави идеален придружител, който може да осигури до 10 часа постоянен саундтрак на изживяванията ви. През този период, дори и да ви звънне телефонът, винаги можете да вдигнете директно през колонката, въпреки че ще трябва да съобразите, че разговорът ви ще бъде чут от всички.

Интересно е, че говорителят може да се зарежда и чрез специална докинг станция. Приветстваме решението, тъй като просто поставяте джаджата на станцията, а във всеки един момент я взимате, без да се притеснявате, че ще издърпате и кабела.

SoundLink Mini 2 може да се свърже към две устройства едновременно чрез Bluetooth, а звукът е точно такъв, какъвто бихте очаквали – отличен, когато имаме предвид размерите на колонката.

• 10 часа възпроизвеждане
• Леко тегло (670 г)
• Алуминиево шаси
• Връзка с две устройства

Тагове: