Развитието и растежът на всяка компания са пряко свързани с внедряването на нови технологии. Но какво точно трябва да направите, за да може вашият бизнес да спечели от използването на изкуствен интелект, и как да управлявате интелигентна компания, ще научите по време на Клуб Investor.bg: Tech of Tomorrow. Събитието ще се проведе на 17 април в бизнес сградата Capital Fort.

Читателите на HiComm.bg могат да се възползват от специална отстъпка от 35%, като при регистрация на сайта въведат промо код hicomm.

Срещнете се с хора от бизнеса, които не само говорят за изкуствен интелект, но го използват успешно в компаниите си. Конкретни компании ще разкажат за пътя, който са извървели, за да се превърнат в интелигентни.

Основните лектори са представители на едни от най-големите и успешни технологични фирми в страната. Атанас Киряков от „Онтотекст“ има дългогодишен опит в разработването на алгоритми за самообучение и семантично обработване на данни, които са в основата на изкуствения интелект и обработването на големи масиви с информация. Диана Стефанова управлява един от най-големите развойни центрове на световния лидер в решенията за виртуализация VMware, който оперира в България.  

Темите, които ще са на фокус по време на събитието, са

  • Как една компания да се превърне в интелигентна?
  • Data Mining & Data Analytics – колко важни са данните за развитието на  една компания?
  • Достатъчно умен ли е изкуственият интелект за бизнеса?
  • Сектори, които показват ползите от прилагането на изкуствен интелект

Още информация има и на сайта на събитието ТУК.

Най-четени
Всички

10 е-коли, които ще може да си купите в следващите 5 години

41 | 23.08.2019
Още от Social

Ето няколко съвета как да спечелите големия фотоконкурс на лятото

0 | 07.08.2019