Компютърните спецове също могат да играят тенис. И то доста добре. Това доказаха представители на 21 технологични компании по време на първото издание на тенис турнира за специалисти в сферата на информационните технологии и аутсорсинга.

Забавната спортна надпревара бе организирана от Националния ОББ тенис център със съдействието на фирмите Mnemonica и Melon, а медиен партньор на проявата беше HiComm. В състезанието по тенис взеха участие мъже и жени, като при мъжете (сингъл) до финала достигнаха Стефан Шопов от MentorMate, победил с 6:3 във финалната среща Камен Маздрашки от VMwarе.

Изключително оспорван бе и турнирът на двойки за мъже, където аутсорсинг компаниите, подкрепяни от двойката Юлиан Милев / Красимир Колев от Telus отстъпиха на IT специалистите Владимир Босев от Тенис Тор и Янчо Димитров от Musala Soft.

При жените Мартина Шебова от Dench eGaming Solutions отстъпи пред Емилия Абаджиева от SiteGround. Наградите бяха връчени от управителя на тенис център Георги Дончев и осигурени от Telus и Melon.

 

Всички резултати от турнира можете да намерите тук

Оцени:
Рейтинг: 5
Най-четени
Всички

Операционната система на Huawei с име за Европа. Ще бъде по-бърза от Android

262 | 14.07.2019
Още от Social

Родният гейм пазар ще се разтърси – Ozone.bg купува Pulsar

309 | 12.07.2019