Битка на титани: Samsung Galaxy S10+ победи Huawei P30 Pro в тест за скорост (ВИДЕО)

Битка на титани: Samsung Galaxy S10+ победи Huawei P30 Pro в тест за скорост (ВИДЕО)

0 | Преди 8 мин.