Главен редактор
Виктор Джамбов
"Според Пътеводителя има чалъм в летенето — обясни Форд, — или по-скоро се иска умение. Умението се състои в това, да се научиш да се хвърляш на земята и да я пропускаш."
Социални мрежи
Главен редактор на сп. HiComm
Илия "soregashi" Темелков
Captain obvious, редовен пътешественик и търсач на приключения, консуматор на фрапета, или поне така пишеше в Twitter. Когато не отговаря за сп. HiComm се занимава с мобилни технологии, фотография, кино, музика и гийк неща. Изкарва прекалено много време в Twitter, Snapchat и Instagram и пише описанията си в трето лице.
Социални мрежи
Редактор
Вирджиния Кирова
Любопитко. Толкинист. Заклет меч на дома Ланистър. Абсолютен гейминг сноб, псевдо гейминг интелектуалец и RPG lover. CDPR и Bioware фенбой(или фенгърл?). Горд член на The Glorious PC Master Race. Ценител на custom build машини, механични клавиатури и яките гейминг и аудио слушалки. Бъбри си с косплейъри, гейм разработчици и комикс художници по света и у нас.
Социални мрежи
Редактор
Юлиян Арнаудов
Универсален войник. Пише за технологии, телекомуникации и наука от 2010 г., а танцува брейк от 2002 г. Почти буквално закърмен с компютърни игри. Когато не се занимава с журналистика или търка пода, си пада по филми, разнообразна музика и убива време с готини гейм заглавия. Представител едновременно и на Тъмната, и на Светлата страна на Силата, в търсене на баланс. Но това сигурно ще стане в една далечна галактика...
Социални мрежи
Редактор
Цветомира Панчева
Wordsmith, еscapist, editor, socially awkward ninja, believer. Нещотърсач и креативен супергерой под прикритие. Писателските ми изблици можете да четете в сп. HiComm, на сайта на hicomm.bg и в няколкото-ми-блога, наръсени из мрежата в хаотичен и напълно свободен от ограничения вид.
Социални мрежи
Автор
Иван Първанов
Lover of movies and video games, writer of words.
Социални мрежи
Редактор
Стефан Банков
Търсач на силни усещания. Винаги готов. Вижда света по свой начин и обича да го споделя.
Социални мрежи
Стажант
Александър Зиновиев "Зин"
Студент по професионално гледане на филми. Маняк по бордови игри, и кежуъл по компютърни игри. Хобита включват аниме, манга, комикси и нездравословно обсебване по косплей. Хорър, фентъзи, криминале. Approach with caution.
Социални мрежи
Автор
Боби Иванов
Social Media Addict, Digital Enthusiast, Horror Lover.
Социални мрежи